Aanbiedingen

Normaal 8×6

Prijs: € 1200

Medium 6×5

Prijs: € 1000

Opblaasbaar podium

Een last-minute opblaasbaar podium

TimTom heeft nu de perfecte oplossing voor dat ene onverwachte optreden op de markt, of dat eenmalige evenement in uw stad of provincie. Het kan zomaar gebeuren dat u dacht alles rond te hebben voor dit ene evenement, maar dan blijkt dit toch niet zo te zijn. Kies dan voor een opblaasbaar podium. Gezien alle voordelen van een opblaasbaar podium, zijn al uw problemen zo opgelost! Kijk nu op internet om te zoeken naar het dichtstbijzijnde verhuurpunt bij u in de buurt.

Origineel: een opblaasbaar podium

Een opblaasbaar podium is een opkomend begrip in de wereld van evenementen. Zo kan deze worden ingezet tijdens grote en kleine evenementen maar worden ze ook gebruikt voor festivals, concerten en bijvoorbeeld roadshows. Ze zijn namelijk makkelijk te vervoeren, handig in het gebruik, makkelijk in het op- en afbreken en het vervoeren gaat erg simpel. Ondanks de flinke opkomst van een opblaasbaar podium, steelt u de show wanneer u in het bezit bent van een opblaasbaar podium! Het ziet er netjes, strak en elegant uit. Zo kunt u ook een keuze maken of u liever een opblaasbaar podium wilt kopen of huren? Kies voor kopen wanneer u vaker verschillende evenementen organiseert op verschillende locaties. De ideale uitweg is hier een podium te kopen met opblaasbare kap op een mobiele wagen. Wanneer u vaker gebruik maakt van een opblaasbaar podium is dit voor u de ideale oplossing. Zo hoeft u niet telkens opnieuw een podium te huren en bespaart u extra onnodige kosten.

Een opblaasbaar podium door heel Nederland

TimTom Events zit gevestigd in Kaatsheuvel en dus vanuit het zuiden van Nederland erg makkelijk te bereiken voor de verkoop en verhuur van uw opblaasbare podium. Maar niet alleen vanuit het zuiden van Nederland zijn we te bereiken, u kunt ons nu door heel Nederland heel simpel vinden. Geen nood wanneer u in het noorden van Nederland of in België woont, wij leveren service door het gehele land, waar u ook woont. Mocht u interesse hebben neemt u dan contact met ons op.