Aanbiedingen

Normaal 8×6

Prijs: € 1200

Medium 6×5

Prijs: € 1000

Podium verhuur

Sponsor nu een podium verhuur

Het huren van een podium is natuurlijk een flinke eyecatcher en valt zoals bedoelt erg op. Juist om deze reden kan podium verhuur ook dienen als een perfecte sponsoractie voor uw organisatie. Uw organisatie wordt zolang het evenement, concert of festival duurt het middelpunt van de belangstelling en uw naam zal bewust en onbewust onthouden worden door de aanwezigen. Alle transparante vlakken van het podium verhuur zijn beschikbaar voor sponsoring.

Assortiment podium verhuur

Organiseert u af en toe een evenement en wilt u niet vastzitten aan de koop van podium verhuur, omdat u niet weet of u de kosten er wel uit haalt? Wanneer u onregelmatig activiteiten organiseert is het vanzelfsprekend dat u geen podium koopt. Daarom heeft TimTom het podium verhuur in het leven geroepen. U kunt nu zelf heel gemakkelijk aangeven waar en wanneer u gebruik wil maken van podium verhuur. Het is betaalbaar en het podium wordt volledig afgeleverd bij u door het hele land. Of u nu in het noorden of zuiden van Nederland woont, geen plek is onbereikbaar voor TimTom. Elk model zal in 20 minuten worden opgezet door één van onze medewerkers, dus u heeft er geen omkijken naar.

U kunt een keuze maken uit het volgende assortiment :

  • SMALL
  • MEDIUM
  • NORMAAL
  • SYDNEY OPERA
    • Afhankelijk van uw evenement maakt u een keuze uit de verschillende maten. Wanneer u een wat kleiner event heeft zoals bijvoorbeeld een DJ-concert, kunt u kiezen voor podium verhuur SMALL. Wanneer u meer mensen verwacht, zoals een event op een markt van een stad, kiest u voor het MEDIUM model. Als er een concert georganiseerd wordt in de buitenlucht, kiest u voor het model NORMAAL en bij de wetenschap van een grote opkomst zoals bijvoorbeeld een festival, kunt u de keuze maken voor het laatste en grootste model, de SYDNEY OPERA. Bij interesse kunt u contact met ons opnemen.