Aanbiedingen

Normaal 8×6

Prijs: € 1200

Medium 6×5

Prijs: € 1000

Podiumwagen

TimTom verzorgt uw podiumwagen!

TimTom is werkelijk van alle markten thuis. Dat blijkt uit het grote assortiment, waaronder de podiumwagen. We zijn een sterke en solide partij die u in alle gemakken voorzien. De podiumwagen kan ingezet worden tijdens al uw evenementen, concerten, festivals en zelfs kleinere lokale evenementen. Wanneer u opzoek bent naar een podiumwagen of podium verhuur bent u bij ons aan het juiste adres.

Professionele uitstraling

Maak gebruik van de allernieuwste podiumwagen en laat zien wat professionaliteit is! Kom uiterst professioneel over door nu een podiumwagen in te zetten en te laten zien dat u alles goed geregeld heeft omtrent uw evenement. Gemeente Assen ging u al voor met een volledig op maat gemaakte podiumwagen. Kies nu voor een eigen design bij uw podiumwagen en laat deze volledig aansluiten bij uw organisatie. Wanneer u vaker gebruik maakt van evenementen, komt een podiumwagen goed van pas! Hiermee bespaart u de kosten van het herhaaldelijk huren, die dan onnodig op kunnen lopen. Zo hoeft u geen personeel in te huren bij de op- en afbouw maar bespaart u dus ook op kosten bij het huren van een traditioneel podium.

U kunt verschillende keuzes maken uit ons assortiment . Zo kunt u voor een kleiner evenement kiezen voor een podiumwagen die wat kleiner van aard is, namelijk de SMALL. Deze heeft een afmeting van 4,5 X 4 en is perfect in te zetten voor bijvoorbeeld een DJ-event. Wanneer u een grotere opkomst mensen verwacht kunt u kiezen voor een wat grotere wagen, namelijk de MEDIUM met afmeting 6 X 5. Gaat u uit van een normale opkomst, voor middelgrote events, dan kiest u voor het model NORMAAL met afmeting 8 X 6. Organiseert u nu een evenement waarvan u weet dat het extreem veel mensen trekt, is het verstandig te kiezen voor ons grootste model, namelijk de SYDNEY OPERA met afmeting 8 X 8. Bij interesse gelieve contact met ons op te nemen.